Welkom, Bondru FM

Welkom op onze website. Neem contact op met ondernemers op deze website als u informatie wenst (Let wel, het zijn hun reglementen). Volg ons ook on Webradio. 

U kunt vragen om advies, te promoten of te adverteren op deze website (Let wel, het, u moet dan wel registreren). Ga naar ons contactformulier. Lees ook onze nieuwsbrief E-nyunsu: http://eepurl.com/dy7YtX

Wij promoten uw organisatie ook op Facebook. Netwerk Hellen Gill and Friends.
Wij promoten uw organisatie op deze site en op Facebook. Hellen Gill and Friends.

Bondru FM Omroep

Met ons Netwerk Hellen Gill and Friends zijn wij sinds december 2017 niet meer met eigen zendtijd actief op Caribbean FM. Wel zijn wij via onze bevriende omroepen life actief. Iedereen maakt dan te gast bij bevriende omroep een eigen programma.

Toekomst

Hoe verder als over enkele jaren ouderdom toeslaat? Wij ondersteunen elkaar ook op SALTO, Publieke Omroep Amsterdam: http://www.salto.nl

Vriendenclub

Welkom bij “Vriendenstuurgroep”
De oprichting van deze samenwerking is een initiatief van bevriende ondernemers, die in 2013 mogelijkheden overwogen, om samen te zorgen voor “Toekomst”

Met een Stuurgroep adviseren en/of ondersteunen wij waar gewenst, aangeslotenen op deze website, en/of promoten wij ondernemers.

Betreft radio zendtijd werkt Bondru FM Omroep officieel samen sinds 2014, met Dhr Ramon Poepon, (sinds 2009 met Dhr Roy Groenberg (Kaikusi)) en Mw Heleen Bustamente

Wij genieten ook ondersteuning van Radio omroepen als nodig, bij Caribbean FM. Bondru FM in samenwerking wordt gesponsord door Hellen Gill and friends. Met het Programma ‘Fa Libi’ werken wij onderling samen.

Fa Libi (e-radio)

Een programma waarin ondernemers levensbeschouwelijke zaken en hun ondernemers activiteiten presenteren.

  1. Met ‘Fa Libi’ is ons Netwerk actief via Webradio Symp on FM actief online voor Bondru FM Omroep, in MixCloud.
  2. Met ‘Fa Libi’ is ons Netwerk actief via Publieke Omroep Amsterdam (SALTO) Publieke Omroep Amsterdam. Wij zijn te gast geweest bij Radio Hulde van Mw Heleen Bustamente in het jaar 2018, te beluisteren op de laatste woensdag van de maand en gepresenteerd door Sharon A Winter, die nu haar eigen programma heeft met haar Stichting Henora.
    >>>>>>>>>>> Vanaf 2019 zijn wij 1 jaarlijks te gast met een voltallig team bij Dhr Ramon Poepon van Radio Yamoreke.  
  3. ProgrammaFa Libi’  van Hellen Gill and Friends (Walther Bourne, Marcia Sedoc, Denise Jannah en Studio- en telefoongasten)
  4. Iedereen heeft er eigen Thema’s
  5. De Sponsor algemeen is het Netwerk Hellen Gill and Friends.
Symp ON FM (Webradio met nieuws van ondernemers (entrepreneurs)) Web 2018 radio MixCloud2018.
Symp on FM (Webradio ondernemers (entrepreneurs)) Web2018radio MixCloud2018Website HGandFri2018a

Onze nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief per mail? http://eepurl.com/dy7YtX
Nieuwsbrief archief: https://hellenjgill.wordpress.com

Nieuwsbrief2018TempletHGandFr


 

Advertenties