Welkom, Bondru FM

Welkom op onze website. Neem contact op met ondernemers op deze website als u informatie wenst (Let wel, het zijn hun reglementen). Volg ons ook op onze website betreft Bondru FM Podcast, Facebook en overige websites. U kunt vragen om advies, te promoten of te adverteren op deze website (Let wel, het, u moet dan wel officiële gegevens aan ons doorgeven).
Ga naar onze contact page op deze website en lees ook onze nieuwsbrief. 

Zwanen in Amsterdam, HellenJGill20111214.
Zwanen in Amsterdam (Hellen Gill and Friends)

Bondru FM Omroep

Met ons Netwerk Hellen Gill and Friends zijn wij sinds december 2017 niet meer met eigen zendtijd actief, maar werken wij samen met derden. Wel zijn wij via onze bevriende omroepen periodiek life actief. Daar maken ondernemers uit ons Netwerk hun een eigen programma life als wel voor onze Podcast.

Toekomst

Hoe verder als over enkele jaren ouderdom toeslaat? Wij ondersteunen elkaar ook op SALTO, Publieke Omroep Amsterdam.

Vrienden bij de radio

De oprichting van deze samenwerking is een initiatief van bevriende radio ondernemers, die in 2013 mogelijkheden overwogen, om samen te zorgen voor “Toekomst”

Met een Stuurgroep adviseren en/of ondersteunen wij waar gewenst, aangeslotenen op deze website, en/of promoten wij ondernemers.

Betreft radio uitzendingen werkt Bondru FM officieel(2014) tot heden samen met Dhr Ramon Poepon  en Dhr Roy Groenberg (Kaikusi))

Wij genieten ook ondersteuning van overige Radio omroepen bij Caribbean FM als nodig en of bieden hen ondersteuning.
Bondru FM Omroep in samenwerking wordt gesponsord, ondersteund en bestuurd  door Netwerk van Hellen Gill and friends (St Bondru FM). Via het Programma ‘Fa Libi’ werken wij onderling samen.

Bondru FM Podcast (Hellen Gill and Friends)
Bondru FM Podcast (Hellen Gill and Friends)

Fa Libi (e-radio)

Een programma waarin ondernemers levensbeschouwelijke zaken en hun ondernemers activiteiten presenteren. It’s about Arts and Culture (Sports, Theatre, Politics, Music, Literature etecetera)

  1. Met ‘Fa Libi’ is ons Netwerk actief via Webradio (Bondru FM Podcast en Symp on FM (SoundCloud, MixCloud, Facebook and WordPress) zoek naar http://www.SITEXXXXXNAAM en dan…/hellengillandfriends in boven genoemde sites.
  2. Met ‘Fa Libi’ is ons Netwerk periodiek life in de studio in Amsterdam actief via (SALTO) Publieke Omroep Amsterdam. Wij zijn dan te gast bij Radio Yamorek van de heer Ramon Poepon.  Zijdelings zijn wij ook te gast geweest bij diversen internationaal.
    >>>>>>>>>>> Vanaf 2019 zijn wij standaard te gast met een voltallig team bij Dhr Ramon Poepon (Radio Yamoreke).  
  3. ProgrammaFa Libi’  van Hellen Gill and Friends werd in het begin vormgegeven door: Walther Bourne, Marcia Sedoc, Denise Jannah met hun Studio- en telefoongasten. In de studio waren dan aanwezig de studiomanagers en -techniek: Sharon Winter, Youssef Aschkaoukaou en Wilgo Hugo Pique.  
  4. In 2017-2018 is dit programma voortgezet, te gast en te beluisteren bij Radio Hulde van Mw Heleen Bustamente op de laatste woensdag van de maand en gepresenteerd door Sharon A Winter, die nu zelfstandi is en haar eigen programma bij Radio Hulde presenteert, met haar Stichting Henora FM. 

Nieuwsbrief2018TempletHGandFr
Nieuwsbrief (Hellen Gill and Friends)