Welkom, Bondru FM

Welkom op onze website. Neem contact op met ondernemers op deze website als u informatie wenst (Let wel, het zijn hun reglementen). Volg ons ook on Webradio. 

U kunt vragen om advies, te promoten of te adverteren op deze website (Let wel, het, u moet dan wel registreren). Ga naar ons contactformulier. Lees ook onze nieuwsbrief E-nyunsu: http://eepurl.com/dy7YtX

Wij promoten uw organisatie ook op Facebook. Netwerk Hellen Gill and Friends.

Wij promoten uw organisatie op deze site en op Facebook. Hellen Gill and Friends.


Bondru FM Omroep

Met ons Netwerk Hellen Gill and Friends zijn wij sinds december 2017 niet meer met eigen zendtijd actief op Caribbean FM. Wel zijn wij via onze bevriende omroepen life actief. Iedereen maakt dan te gast bij bevriende omroep een eigen programma.

Toekomst

Hoe verder als over enkele jaren ouderdom toeslaat? Wij ondersteunen elkaar ook op SALTO, Publieke Omroep Amsterdam: http://www.salto.nl

Vriendenclub

Welkom bij “Vriendenstuurgroep”
De oprichting van deze samenwerking is een initiatief van bevriende ondernemers, die in 2013 mogelijkheden overwogen, om samen te zorgen voor “Toekomst”

Met een Stuurgroep adviseren en/of ondersteunen wij waar gewenst, aangeslotenen op deze website, en/of promoten wij ondernemers.

Betreft radio zendtijd werkt Bondru FM Omroep contractueel samen Dhr Ramon Poepon, Dhr Roy Groenberg (Kaikusi) en Mw Heleen Bustamente voorts zijn er Netwerk ondernemers ondergebracht bij overige bevriende omroepen, om zo hun eigen programma uit te kunnen zenden.

Wij genieten ook ondersteuning van Radio omroepen als nodig, bij Caribbean FM. Bondru FM in samenwerking wordt gesponsord door Hellen Gill and friends. Met het Programma ‘Fa Libi’ werken wij onderling samen.

Fa Libi (e-radio)

Een programma waarin ondernemers levensbeschouwelijke zaken en hun ondernemers activiteiten presenteren.

  1. Met ‘Fa Libi’ is ons Netwerk actief via Webradio Symp on FM actief online voor Bondru FM Omroep, in MixCloud.
  2. Met ‘Fa Libi’ is ons Netwerk actief via Publieke Omroep Amsterdam (SALTO) Publieke Omroep Amsterdam. Wij zijn te gast bij Radio Hulde van Mw Heleen Bustamente, te beluisteren op de laatste woensdag van de maand. Sharon A Winter is de studio manager van dat programma.
  3. Drie programmama´s in ‘Fa Libi’  worden gemaakt door Sharon A Winter, Walther Bourne, Marcia Sedoc en Denise Jannah. Iedereen werkt zelfstandig. De Sponsor algemeen is het Netwerk Hellen Gill and Friends.

De programma onderdelen

Deze onderdelen bij SALTO worden geleid door Sharon A Winter:

Te beluisteren via Salto, Publieke Omroep Amsterdam, Caribbean FM 105.5 of 107.5 op de kabel, of  https://www.salto.nl/caribbeanfm/ . Volg samenwerkenden op onze ondernemers website: https://bondrufmomroepblog.com

Met Groeten Hellen Jeanette Gill

Symp ON FM (Webradio met nieuws van ondernemers (entrepreneurs)) Web 2018 radio MixCloud2018.

Symp on FM (Webradio ondernemers (entrepreneurs)) Web2018radio MixCloud2018Website HGandFri2018a


Onze nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief per mail? http://eepurl.com/dy7YtX
Nieuwsbrief archief: https://hellenjgill.wordpress.com

Nieuwsbrief2018TempletHGandFr