Categorieën
Maatschappelijk

Anja Meulenbelt

Het allereerste werkje waar mijn naam op stond ging over de Black Panthers. Peter Schumacher nodigde me uit om de artikelen te selecteren. Hoewel dat maar een klein klusje was kwam mijn naam op het omslag van de brochure. Verdere schrijversambities had ik nog niet.

Bibliografie van Anja Meulenbelt (Updated 29 juni 2017) . Zij schrijft…
Het allereerste werkje waar mijn naam op stond ging over de Black Panthers. Peter Schumacher nodigde me uit om de artikelen te selecteren. Hoewel dat maar een klein klusje was kwam mijn naam op het omslag van de brochure. Verdere schrijversambities had ik nog niet. Dat kwam pas met het begin van de vrouwenbeweging. Volg ook onze nieuwsbrief waarin wij verwijzen naar activiteiten, events, publicaties, uploads.

Lees meer over Anja Meulenbelt en volg diverse linken (publicaties) naar (haar) websites:  https://hellengillandfriends.org/2018/06/anja-meulenbelt/
Anja Meulenbelt Feminisme-Terug van Weggeweest Boekomslag

Door Netwerk Hellen Gill and Friends

Netwerk Hellen Gill and Friends (Ondernemers in Samenwerking), om in gesprek te blijven met elkaar. Anders is Mondiaal even Gelijk. Volg ons op deze website en via social media. Crights (St Bondru FM, St SympOrg Nederland, Hellen Gill and Friends) en Project leider-Initiator Hellen J Gill Productions(1982).