Categorieën
Media Productions

Alberta Opoku

Ambtenaar, (Schone)kunsten, fotograaf. Jaarlijks zijn er professionele foto’s van zijn hand, die hij persoonlijk maakt, maar ook veelal in opdracht van verzoeken hem gedaan door organisaties.

Journalist Alberta Opoku (Sunyani, 1976) studeerde journalistiek in Utrecht en New PaltzAlberta Opoku 1 (New York) en politicologie in Amsterdam. Ze is freelance journalist en gespreksleider. Ze schreef Drivers of Change; maakte onder meer voor Het Parool een reportageserie over Afrikanen in Amsterdam; en hield zich als producer/presentator voor het RNW-programma Bridges with Africa bezig met politiek, economie, kunst en cultuur voor Afrikanen in Afrika en in de diaspora. Volg ook onze nieuwsbrief waarin wij verwijzen naar activiteiten, events, publicaties, uploads.

Lees meer over Alberta Opoku….


  1. https://nl.linkedin.com/in/albertaopoku
  2. https://joop.bnnvara.nl/author/alberta_opoku
  3. http://werkgroepcaraibischeletteren.nl/tag/opoku-alberta/
  4. http://hetnieuwe.viceversaonline.nl/author/alberta-opoku/

Alberta Opoku 2

Door Netwerk Hellen Gill and Friends

Netwerk Hellen Gill and Friends (Ondernemers in Samenwerking), om in gesprek te blijven met elkaar. Anders is Mondiaal even Gelijk. Volg ons op deze website en via social media. Crights (St Bondru FM, St SympOrg Nederland, Hellen Gill and Friends) en Project leider-Initiator Hellen J Gill Productions(1982).