Guno Vyent


  1. Guno Vyent: https://www.youtube.com/user/ileagh
  2. Guno Vyent: https://twitter.com/ileaghgun

Volg ook onze nieuwsbrief waarin wij verwijzen naar activiteiten, events, publicaties, uploads.Over Guno Vyent

De heer Guno Vyent is geboren in het jaar 1962. Hij groeide op in Suriname te Guno Vyent 2018dPontbuiten, maar zijn oorspronkelijke afkomst is uit het gebied van Para en Commewijne. Hij stamt af van de Akomfo family, waarbij zijn Opa en Ooms bekende Obiaman (Geneesheren) waren in het gebied Onverwacht. Zijn moeder nam hem altijd mee naar AKOMFO prey. Hij raakte al op vrij jonge leeftijd geïnspireerd en had als streven om mensen te helpen, maar wist nog niet hoe.

Akomfo is de naamgeving aan Geesten gekozen door Nakomelingen uit een bepaalde Afrikaanse Gemeenschap.

Als jongeling ging hij altijd naar de plaats Onverwacht en verbleef er meestal enkele weken. Tijdens de jaarwisseling (vooral op oudejaarsdag) hadden hij en familie ook veel plezier. Er werd gegeten en gedronken en een Wasi-Wiri-Watra genomen. Vervolgens kwam de Akomfo en moesten de jongeren die op hun schouder dragen. Het was voor deze jongeren een bijzondere belevenis waar zij jaarlijks weer naar uitkeken.

De heer Guno Vyent vertelt voorts dat,…..
Hij in Suriname wonende, maar niet veel had meegemaakt. De eerste keer waarop een Akomfo naar hem toe kwam en wees op de positieve en negatieve kanten van het leven, begreep hij voorzichtig om te moeten gaan met de wetten der natuur. Het zou wel zijn ondergang kunnen betekenen, en dat was de eerste en de laatste keer in Suriname.

Hij ging daarna op 27 jarige leeftijd naar Amerika en kreeg op spirituele wijze bepaalde Guno Vyent 2018fdiepzinnige boodschappen door. Hij ging naar zijn mensen toe en raadpleegde ook een neef. Zij hebben hem ingewijd in hoe om te gaan met zijn Bijzondere gaven. Vandaag de dag is hij een volleerd Obiaman. Het duurde hem ongeveer 15 jaren eer hij zo goed met de Akomfo kon communiceren.

Tot nu toe neemt hij Srika van Nana en Tata. Alles wat hij heeft bijgeleerd vandaag de dag komt van de Akomfo (Spirits). De wijsheid (kennis en kunde) deelt hij ook via zijn vele video-opnamen waarin hij gedetailleerd uitleg geeft. Deze kennis ontleent hij aan de Akomfo, samen met ANANA en TATA. Hij staat in contact met de Akomfo, als hij zijn programma’s van inhoud voorziet voor luisteraars, kijkers.

Met dank aan de heer Guno Vyent.
Wij hebben van hem toestemming om zijn ervaringen / verhaal te delen.

Netwerk Hellen Gill and Friends.

Guno Vyent2018b