Dhroeh Nankoe


Een begenadigd artiest (docent, muzikant) zoals wij in de theater wereld hem kennen. Dhroeh Nankoe 1Hij heeft ook meegewerkt aan het tot stand komen van de CD Sibibusi Dhroeh Nankoe 1van Hellen Gill and Friends, samen met Denise Jannah, Gerda Havertong, Lucia S Nankoe, Glenn Gaddum, Carla Bakboord, Rolanda van Embricqs, Gilda Dannarag, Francine van Dam, Fanti O’ Bryan, Lesley Joseph, Dhroeh Nankoe, Franky Douglas, Hellen Jeanette Gill. Volg ook onze nieuwsbrief waarin wij verwijzen naar activiteiten, events, publicaties, uploads.

dhroeh-nankoe-1.jpg


Dhroeh Nankoe 5

Ons boek is uit! 

Het is eindelijk zover: ons eerste boek komt uit! Na jarenlang lesgeven met yoga, Dhroeh Nankoe 1b2meditatie, dans en spel, hebben we meerdere didactische materialen ontwikkeld voor docenten op de basisschool, yoga-docenten, ouders en begeleiders: de eerste methodiek is nu uitgebracht door uitgeverij Panta Rhei met het boekje ‘Yoga-energizers voor kinderen’.
Het blijft niet alleen bij een boekje, want je kunt als docent of begeleider veel meer uit de yoga-energizers halen door de cursus Yoga-energizers bij ons te doen. Deze website geeft je alle informatie hierover. Het is ook mogelijk om met je school of instelling een bijzondere presentatie te ontvangen. Mocht je op individueel vlak meer begeleiding willen in het gebruik van yoga en meditatie in je klas, ben je ook van harte welkom voor coaching.
Ter ere van de uitkomst van het boek en de nieuwe cd Sapne van Dhroeh Nankoe & Buddha Building (speciaal gemaakt om te energizen!) geven wij een muzikale boekpresentatie met een Unieke Yoga-beleving met dans en meditatie voor yogascholen. Laat je heerlijk verwennen door de bijzondere energie met Indiase live-muziek van Dhroeh Nankoe & friends.
Via deze blog zullen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom ‘Yoga-energizers’. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!
Hartegroet,
Dhroeh & Jana


dhroeh-nankoe-4.jpg

Boek presentatie

De schrijvers Dhroeh Nankoe en Janayitri Brahmanda laten met een muzikale boekpresentatie een bijzondere diepgang van de yoga-kunst zien. Lees meer over beide schrijvers, onderstaand.


Dhroeh Nankoe is zanger en componist van Indiase muziek. Tevens is hij muziekdocent Dhroeh Nankoe 4op basisscholen en internationale conservatoria. Dhroeh is afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium in Indiase klassieke zang en hij is een van de initiatiefnemers van de oprichting van de afdeling Wereldmuziek aan dit Conservatorium. Zijn lesmethodes inspireren kinderen en volwassenen zich te ontwikkelen op het gebied van muziek en persoonlijke groei. Voor dit boek heeft Dhroeh Nankoe zijn kennis en ervaring op het gebied van Indiase muziek, meditatie en yoga gedeeld. Voor meer info:


Janayitri Brahmanda is therapeut, life coach en schrijver. Zij is afgestudeerd als sport- en Dhroeh Nankoe 4 bewegingspedagoog aan de Universiteit Utrecht. Janayitri heeft haar kennis van de yoga leefstijl en de Indiase Veda’s geïmplementeerd in haar methodes om kinderen en volwassenen te begeleiden naar balans in het leven. Haar aanpak is gericht op body, mind & soul. Voor de door haar gegeven lessen op de basisschool heeft zij verschillende methodieken ontwikkeld met spel, yoga, meditatie en dans. Voor meer info:


dhroeh-nankoe-1b.jpg

Yoga-beleving met live muziek

Dhroeh Nankoe geeft ter ere van zijn nieuwe album Sapne in samenwerking met Budha Building en de uitgave van zijn boek Yoga-energizers voor Kinderen met co-auteur Janayitri Brahmanda, een uniek optreden voor yoga-scholen.
Dhroeh en Janayitri laten met een muzikale boekpresentatie een bijzondere diepgang van de yoga-kunst zien. Onder het genot van mooie live-muziek kom je met dans en meditatie in de diepe meditatieve staat samadhi. Laat je verrassen door Dhroeh’s unieke muzikale talenten en jarenlange intensieve training in de oude Indiase traditie: met de kunst van de ware yoga, opent je hart en smelt je samen met divine bliss.
Dhroeh Nankoe is zanger en componist van Indiase klassieke muziek en trad onder meer op met BLØF en Trijntje Oosterhuis. Naast zijn wereldwijde optredens geeft hij al meer dan 25 jaar les op de meest prestigieuze Internationale conservatoria. Met zijn bijzondere concerten en zuivere stem ondersteund met mooie instrumenten, weet hij een snaar te raken en het hart te openen.

Album: Sapne, http://www.bbadn.com/#music
Voor reservering van deze Unieke yoga-beleving voor Yogascholen:
Mail: dhroeh197@hotmail.com
Mobiel: +316 51 51 41 83


Dhroeh Nankoe 1a