Sharon Winter

Foto2015crights HellenJGill en Steve Biervliets Productions.

Per september 2018 zendt Sharon Winter zelfstandig uit.
Zij heeft nu een eigen Radio programma (St Henora FM) bij de omroep.

Namens Netwerk Hellen Gill and Friends,
Heel veel succes Sharon A Winter.
HellenJGill  

Sharon Winter presenteerde Febr-sept 2018 het programma
“Fa Libi”, Hoe gaat het? (Team leader Denise Jannah) waar met Thema’s als Amsterdam Sociaal, In Gesprek en Amsterdam Actueel, en SharonW-Actueel.

Foto2015crights HellenJGill en Steve Biervliets Productions.
Foto2015crights HellenJGill en Steve Biervliet Productions.

Tot 2017 presenteerde zij bij Bondru FM Omroep, eveneens Amsterdam Sociaal.

In 2018 presenteerde SharonW dat programma bij samenwerkende radio organisaties op Caribbean FM (SALTO) Publieke Omroep Amsterdam. Volg de programmering op deze website Vriendenclub ondernemers en in de nieuwsbrief van dit netwerk.

Haar programma werd gefaciliteerd en gesponsord door Netwerk Hellen Gill and Friends (Walther Bourne, Denise Jannah, Marcia Sedoc) en St Club 2014. Sharon Winter was ook secretaris van St Club 2014. Voorzitter van deze Stichting is Dhr Irving Gill. 

Meer informatie over Sharon Winter en St Club 2014. Zij is werkzaam in de Sociale sector en doet daarnaast ook vrijwilligers werk, lees verder in: https://www.facebook.com/winter.sharon.7

Haar radio programma Amsterdam Sociaal en Actueel, werd tot 2018 maandelijks inhoudelijk ondersteund door beurtelings: Walther Bourne, Denise Jannah en Marcia Sedoc. Zij zijn ondernemers en mede sponsors Netwerk Hellen Gill and Friends. Thans is dit team online actief.

‘Fa Libi’ een programma waarin ondernemers levensbeschouwelijke zaken en hun activiteiten presenteren was amen met Sharon A Winter, presentator en studiomanager tot 2018. Thans heeft SharonW haar eigen Stichting en programma (St Henora FM) met ‘Amsterdam Sociaal’ en ‘SharonW..Actueel’.  


Presentator

Programmamaker, Studio manager, techniek en presentatie.
Zij was sinds 2015 te beluisteren op de lokale radio en presenteerde maandelijkse in samenwerking met Netwerk Hellen Gill and Friends diverse Thema’s.

In het programma Amsterdam Sociaal informeerde zij de luisteraars over de voorzieningen van de Gemeente Amsterdam en overige wereldse zaken, tot en met 2017.
Sinds februari 2018, de laatste woensdag van de maand bij Radio Hulde 13:00-14:00 uur van mw Heleen Bustamente.

Daar voor tussen 2015-2017 was zij op de donderdag avond 19:00-21:00 uur bij Radio Bondru FM. Te beluisteren via Salto, Publieke Omroep Amsterdam, Caribbean FM 105.5 of 107.5 op de kabel, of  https://www.salto.nl/caribbeanfm/


Foto2015crights HellenJGill en Steve Biervliets Productions.
Foto2015crights HellenJGill en Steve Biervliet Productions.

Sharon Winter sinds september 2018 met haar eigen St. Henora FM presentator en programmamaker. Volg Sharon Winter op: https://www.facebook.com/winter.sharon.7


Sharon Winter Schrijft, dat zij naast haar beroep als administratief medewerker, met veel plezier vrijwilligerswerk doet in buurtcentrum te Amsterdam.

Na jaren voor een groot verzekeringsmaatschappij te hebben gewerkt en verschillende fusies meegemaakt te hebben raakte zij boventallig.


Wie is zij?

Sharon A Winter schrijft: Om actief bezig te blijven en mijn kennis uit te breiden ben ik bij een sociale raadsman vrijwilligerswerk gaan doen. De mensen kwamen tijdens het spreekuur langs met verschillende vragen om hulp, zoals het bellen naar instanties, belasting aangiftes maar ook hulp bij schulden. Ik heb toen gemerkt dat veel mensen niet op de hoogte waren van de voorzieningen van de gemeente Amsterdam. Voorzieningen speciaal voor Amsterdammers met een laag inkomen en weinig geld.

Toen ik van Hellen Jeanette Gill de mogelijkheid kreeg om op de radio een programma te presenteren wist ik het meteen, ik wilde de luisteraars via de radio informeren en weg wijs maken in het aantal mogelijkheden waar men gebruik van kon maken. Ik heb in die periode vanaf 2014 bij SALTO diverse cursussen gevolgd over hoe goede radio programma´s te maken. Ik heb er ook techniek gevolgd, via SALTO en tussen tijds via de diverse omroepen, waar ik voor werkte en nog werk. Techniek verandert steed en dus moet je blijven scholen, net als het maken van goede programma´s

Het is fijn om anderen te helpen en met elkaar kennis en kunde te delen. Vrijwilligerswerk biedt mij de mogelijkheid om iets waardevol toe te kunnen voegen aan de gemeenschap, en zo hulp gericht te zijn voor zij die dat behoeven. Voorts zo mijn  competenties verder te ontwikkelen. Daarnaast helpt het mij ook om mijn talenten vorm te geven. Lees meer op haar Facebook website: https://www.facebook.com/winter.sharon.7


High tea zoet

Als actieve vrijwilligster zet ik mij tevens in voor verschillende sociale projecten en, organiseer in een buurtcentrum in Amsterdam West om de week High tea Zoet bijeenkomsten voor eenzame vrouwen en moeders met kinderen. Tijdens de bijeenkomsten staat centraal; bewegen op muziek, en leerzame workshops verzorgd door professionals (extern en/of buurtbewoners). De deelnemers krijgen tijdens de bijeenkomsten handvatten om zelfredzaam te zijn.

Enkele voorbeelden van workshops die wij de vrouwen aanbieden gaan over omgaan met: geldzaken, opvoeden, gezondheid maar ook thema’s met betrekking tot persoonlijke groei.


Vrouwen- (persbureau, academie, nieuwsbrief)

Ik ben redacteur van het Vrouwenpersbureau, schrijf artikelen en maak korte filmpjes voor de website van de Vrouwenacademie West.
De VAW is een samenwerkingsverband van organisaties die vrouwen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast schrijf ik ook artikelen voor de Nieuwsbrief voor Vrijwilligers “Wij zijn West”. In de nieuwsbrief worden vrijwilligers in het zonnetje gezet.


Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam gezondheidsambassadeur. Namens de gemeente Amsterdam ben ik gezondheidsambassadeur en geef voorlichting over gezonde voeding zichtbare en onzichtbare suikers dat doe ik op uitnodiging in buurthuizen, scholen en bibliotheken.
St Club 2014 Secretaris & stichting Vrijwilligersalliantie vice voorzitter & Secretaris
Ik ben secretaris van Stichting Club 2014 wij ondersteunen andere organisaties met het organiseren van activiteiten in en buiten het buurtcentrum. Daarnaast ben ik ondervoorzitter en secretaris van de stichting Vrijwilligersalliantie wij zijn een belangenbehartiger voor alle vrijwilligers.


SharonWinter2018a
SharonWinter2018b

Advertenties